Echipa

Echipa noastra este formata din practicieni cu experienta in domeniul comunicarii strategice si organizarii de evenimente. Suntem cu totii comunicatori de profesie, profund constienti de rolul vital al mass media in ziua de astazi. Ne concentram asupra obiectivelor strategice ale clientilor nostri si elaboram solutii care sa raspunda cerintelor publicului lor. 

Georgiana Gheorghe, Managing Partner
Am fost intotdeauna un om realist si cred in continuare in liberul arbitru. Si mai cred ca in viata noi trebuie sa facem ca lucrurile sa se intample, nu sa le lasam la voia intamplarii. Cred ca traim vremuri in care informatia este ceea ce conteaza, si mai mult decat atat, traim vremuri in care conteaza sa si actionezi in consecinta.
Stiu foarte bine faptul ca fiecare dintre noi este suma tuturor actiunilor, emotiilor si gandurilor sale si cred ca pasivitatea nu mai este la moda, ba dimpotriva, este un lucru distructiv. Presage este o reflectare a tuturor lucrurilor spuse mai sus. Presage inseamna atitudine, inspiratie, dedicare, ambitie, onoare si angajament. Presage inseamna libertate si buna credinta.
Am absolvit Facultatea de Filosofie, am urmat studii post universitare de Relatii Publice si mi-am dezvoltat cariera in domeniu lucrand pentru cel mai important si complex grup farmaceutic din  Romania si apoi pentru una dintre cele mai mari multinationale FMCG din Romania.
Cred cu tarie ca echipa mea si competentele noastre sunt cele mai solide premise pentru a obtine rezultatele scontate, in forma de care aveti nevoie. De fapt, succesul dumneavoastra este misiunea si motivatia noastra!

 

Adela Catalina Bulic, Group Account Director
Iubesc eroii. Cred in minuni. Caut irezistibilul. Fac senzatie. Creez lumi. Traiesc frumos. Imi place job-ul pe care il am, pentru ca e o lume frumoasa, cu idei senzationale si cu oameni minunati.
Am studiat engleza si franceza, scriu un roman si am lucrat in comunicare toata viata. Ca traducator interpret, ca redactor, ca om de marketing sau ca PR. Am fler pentru ideile destepte, pentru revelatii, miros imediat falsurile sau talentul ascuns. Ma pricep la cuvinte si sunt o fanatica a bunului gust, deci e garantat ca voi face minuni pentru imaginea voastra

 

Andra Gheorghe, Consultant
Dupa aproape patru ani de de presa, in care am intrebat, ascultat, inregistrat si analizat PR-ul, am indraznit mai mult: sa simt pe pielea mea provocarile “creatorilor” de reputatie. De ce tocmai ei? Pentru ca sunt smart, energici, mereu cu zambetul pe buze, si, poate cel mai important, iti promit ca vor fi langa tine, si sunt. Vreau sa cred ca seman cu ei: cu ochii larg deschisi, atenta la detalii, imi place sa rad, sa ma misc, sa ma joc cu ideile, sa-mi apropii si sa-mi pastrez oameni frumosi. Nu stiu daca eu am ales Presage sau Presage m-a ales pe mine, important e ca ne-am inteles perfect si am fost primita cu bratele deschise de o echipa calda si ambitioasa, care respira creativitate si eficienta. Nu mai ramane decat sa promit aceeasi grija, insipiratie si dedicare 100% “livrata” fara exceptii sau intermitente de creatorii de aici.

 

Horia Anton, Consultant

Imaginati-va un absolvent de comunicare si relatii publice care in primii 4 ani de cariera a lucrat in turism si in media. O gramada de experiente frumoase, insa visul meu era sa comunic si sa performez in relatii publice. La Presage am primit sansa de a imi implini acest vis care, din ce in ce mai des, ajunge sa devina de neatins pentru tinerii absolventi de studii superioare: acela de a gasi jobul potrivit  in domeniul studiilor efectuate.

Imi place sa scriu, sa citesc si sa fiu in continua interactiune cu mediul inconjurator. Sunt dependent de adrenalina, ador provocarile si sa imi asum riscuri, iar ceea ce ma motiveaza sa fiu performant este dorinta de a fi cel mai bun in tot ceea ce fac. Ma simt omul potrivit la locul potrivit la Presage pentru ca aici am intalnit niste oameni minunati, smart si energici care ofera reale conditii pentru performanta.

 

Razvan Nicoara, Consultant extern
Peste 6 ani de consultanta in comunicare organizationala pentru companii de prestigiu din Romania. Expertiza solida in analiza media si audit de comunicare organizationala. Cred in texte si in imagini mai mult decat in vorbe. Cred  in echipe si in organizatii mai mult decat in indivizi si in lideri. Mi s-a intamplat de cateva ori in proiectele de comunicare realizate ca 1+1 sa imi dea 3 si de atunci incerc mereu sa repet acest lucru. De aceea sunt alaturi de Presage.