Pachete comunicare pentru IMM

StartTalking pentru start-upuri

Esti start-up, fresh, smart, intelegi ca orice business sanatos trebuie sa se diferentieze si sa se faca auzit. Stii ca avantajele competitive fac diferenta si stii ca cel mai bun moment pentru a castiga vizibilitate este momentul zero. Intelegi cat de mult cantareste comunicarea in dinamica unui business: Comunicarea nu este o optiune, este o necesitate.
Comunicarea nu este neaparat scumpa. Nu daca este smart si fresh, dupa chipul si asemanarea business-ului tau. (afla mai mult)

 

Plan180+ pentru IMM-uri

Esti ceea ce faci. Esti rezultatul deciziilor pe care le iei, implementate cu echipa pe care o ai. Ai dreptul si liberatea de a arata ce esti, cum esti, alaturi de cine esti. Ai, totodata, obligatia de a continua sa performenzi, de a le spune tuturor ca esti responsabil in afaceri si ca rodul muncii tale este ireprosabil. Iti intelegem si iti acceptam nelinistile si ezitarile. Empatizam, pentru ca suntem la fel ca tine.
Tot ceea ce suntem are la baza un bagaj complet de decizii, riscuri si efort constant. Vrem sa fim alaturi de tine, vrem sa te ajutam sa cresti … (afla mai mult)