Portofoliu

Clienti

 

 

 

Fondat in 1994, A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania. Grupul include cea mai capabila si experimentata divizie de promovare si comercializare a produselor din domeniul farmaceutic din Romania (prin A&D Pharma Marketing&Sales), cea mai puternica retea de distributie de medicamente (prin compania Mediplus Exim SRL) si cea mai mare retea de farmacii (prin Sensiblu SRL).

 

 

 

 

amb Wine Company este parte din concernul austriac amb Holding. Cu un portofoliu impresionant in domenii precum constructii si imobiliare, amb Holding este dedicat dezvoltarii durabile. Pe langa fascinantul proiect al vinurilor Liliac, amb Holding se concentreaza si pe alte arii de investitii cum ar fi agro, silva sau bio development.

 

 

 

 

Austria Incoming (AT Incoming) este cea mai importanta companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria si reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice din Austria: Bodensee –Vorarlberg,  Bregenzerwald, Donau Niederösterreich, Millstätter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See – Kaprun. Platformawww.austria-incoming.ro centralizeaza oferte special concepute pentru turistii din România. Acest birou  independent se adreseaza in primul rand touroperatorilor, agentiilor de turism, firmelor de transport cu autocarul si partenerilor B2B, care ofera si vand “Vacante în Austria“. Austria Incoming sustine acesti parteneri în straduinta de  comercializare si colaboreaza în acest scop cu Oficiul de Turism al Austriei.

 

 

 

 

 

 

 

Producatorul Bergenbier S.A. a intrat pe piata locala in 1994 iar in prezent numara peste 730 angajati si dispune de o retea de distributie nationala. Bergenbier S.A. produce si promoveaza marcile Bergenbier, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden. Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, ocupand pozitia a 3-a in industria berii in anul 2009 (conform MEMRB). Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni din alte 8 tari din Centrul si Estul Europei in domeniul producerii si distribuirii berii.

 

 

 

 

 

Clubul Ilustratorilor a luat fiinta in 2006 si este un grup de artisti coagulat in jurul unei preocupari comune: pasiunea pentru lucrul cu imaginea, pentru constructia de naratiuni vizuale si pentru incursiunile in zonele de contact ale textului cu imaginea. Este momentan, alaturi de proaspat infiintata filiala Romania a SCWBI, singura organizatie care ofera un cadru coerent si profesionist practicarii ilustratiei de carte ca arta.

 

 

 

 

 

DPD Romania este una dintre cele mai importante companii de coletarie si curierat expres din Romania, clasandu-se printre primii 5 jucatori de pe piata locala. DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997.

In Martie 2008, GeoPost Yurtici Kargo a achizitionat pachetul majoritar al Pegasus, acesta preluand numele DPD Romania. Din iunie 2011, DPD Romania se afla 100% in proprietatea GeoPost Yurtici Kargo. In prezent, DPD Romania se numara printre primele 5 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 74 depozite si 15 000 de colete livrate zilnic.

DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 220 de tari din intreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Epoque este un brand de lux ce vizeaza turistii cu standarde ridicate de calatorie, ale caror criterii de selectie sunt unicitatea si caracterul locatiei, servicii personalizate si nevoia de individualitate.

Hotel Epoque pune la dispozitia oaspetilor sai un concept structural singular cu spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigura intreg comfortul pentru lucru si relaxare, devenind astfel o optiune ideala pentru sejururile medii si lungi.

Epoque ofera o paleta larga de facilitati si un grad inalt de personalizare a serviciilor, inclusiv optiunea de a fi asistat de un valet personal pe parcursul sejurului. Epoque are 45 apartamente, un bistro francez, centru fitness, wintergarden si spa.

 

 

 

 

 

 

Fabryo Corporation este principalul producator de vopsele decorative de pe piata romaneasca, raportat la cifra de afaceri obtinuta exclusiv din produsele core-business. In ultimii trei ani, compania a inregistrat o crestere medie a cifrei de afaceri de 20%. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investitii de peste 15 milioane de EUR, finalizate in 2007. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.

 

 

 

 

Farmexpert DCI este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse farmaceutice din Romania, ocupand la finele T1 2009 pozitia a doua, cu o cota de piata de 11,06%. Cu 6 depozite si 13 birouri reprezentative la nivel local, Farmexpert DCI asigura acoperire nationala. Portofoliul de produse include peste 8100 de produse active, acoperind toate ariile terapeutice.
Actionariatul Farmexpert DCI este alcatuit in proportie de 60% de ANZAG (Andreae Noris Zahn AG) si 40% – Dr. Eugen Banciu. Echipa Farmexpert cuprinde in prezent un numar de 686 angajati.

 

 

 

 

Fleet Management Services este primul prestator profesionist de servicii leasing operational si administrare de flote auto din Romania. Vasta experienta in domeniul managementului auto, profesionalismul si transparenta desavarsita in relatia cu clientii recomanda FMS ca un partener de incredere.
Din primul an de functionare, FMS s-a impus ca unul din principalii jucatori din piata de leasing operational si management de flote auto, detinand in administrare integrala un parc de 800 de autovehicule. In 2008, flota administrata a evoluat la peste 2800 de autovehicule. Echipa FMS are o experienta de peste 10 ani in domeniu.
FMS este parte a grupului de investitii Gemisa Investment.

 

 

 

 

Hell Energy Drink - brandul si produsul, ambele create in 2006, au aparut pentru prima data in Ungaria, dar datorita strategiei de export, pot fi gasite acum in 16 tari diferite cum ar fi: Romania, Slovacia, Franta si Israel. De asemenea, brandul a inregistrat un mare success in urma participarii la diferite manifestari, printre care se numara: SIAL in Paris, ANUGA in Koln, si WORLD FOOD in Moscova, unde a castigat titlurile de “Best new product”  si “Best energy drink”. HELL sponsorizeaza in mod activ sporturile tehnice, cum ar fi  WRC Rally (HELL Racing Team), drifting – si de asemenea, muzica pop. Vanzarile acestui produs au crescut semnificativ in ultimii trei ani, depasind 100 de milioane de doze in 2008.
HELL Energy Group
Pe langa  sediul central stabilit in Ungaria, Hell Energy Group detine birouri si sisteme independente de vanzari si logistica pe 3 continente, in tari cum ar fi Romania, Noua Zeelanda sau Hong Kong. Productia si distributia bauturilor energizante cat si a dulciurilor reprezinta principalele activitati ale companiei. In 2008, cifra de afaceri a grupului a deposit 15 miliarde forinti.

 

 

 

 

Mivan se ocupa de dezvoltare imobiliara, interioare, structuri de rezistenta si contractare generala. Mivan joaca un rol important pe piata imobiliara mondiala, desfasurand proiecte de zeci de milioane de dolari in peste 40 de tari, cu o experienta de peste 30 de ani in managementul proiectelor internationale
In plus, Mivan este compania responsabila cu conceperea si instalarea unor proiecte de design interior ale caror beneficiari sunt complexe rezidentiale de prestigiu din Marea Britanie.
Cu sediul general in Irlanda de Nord, Mivan are o prezenta consistenta in Europa, Orientul Indepartat, Orientul Mijlociu si Statele Unite.
Timp de doi ani consecutivi (1996 si 1997), Mivan a primit prestigiosul Queen Award ca recunoastere a profesionalismului cu care s-a implicat in dezvoltarea proiectelor sale externe.
Ca parte a companiei mixte Mivan-Kier, compania activeaza pe piata romaneasca din 1998, an din care s-a ocupat de un contract in valoare de 140 milioane dolari, in beneficiul Guvernului Romaniei. Proiectul cuprinde solutii de infrastructura care au obtinut mai multe premii in ultimii ani. Mivan are un birou de dezvoltare in Bucuresti si a achizitionat pana acum mai multe terenuri in vederea realizarii unor proiecte comerciale, printre care Liberty Center si 10 malluri Tiago, in cele mai importante orase din tara.

 

 

 

 

 

Ortokinetic este brandul sub care s-a deschis un lant de clinici medicale private specializate in ortopedie-traumatologie, fizioterapie, kinetoterapie si recuperare medicala. Ortokinetic utilizeaza Shockwave, o tehnologie avansata pentru tratarea unei game largi de afectiuni care diminueaza sau pericliteaza mobilitatea. Shockwave, terapia prin unde de soc, actioneaza in combaterea durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal, dizolva depunerile calcare si favorizeaza vindecarea tesuturilor prin imbunatatirea metabolismului tisular.

 

 

 

 

Oxigen Plus a luat nastere in anul 2003 fiind prima companie privata de servicii din Romania axata pe vanzarea si inchirierea de echipamente medicale pentru oxigenoterapie (inclusiv terapie la domiciliu), tratamentul sindromului de apnee in somn si alte boli cronice asociate cu dificultati respiratorii. Filialele Oxigen Plus pot fi gasite in principalele orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Galati, Brasov, Craiova, Oradea, Bacau si Constanta. Oxigen Plus este parte a grupului de investitii Gemisa Investments.

 

 

 

 

Compania farmaceutica Ozone Laboratories activeaza in Romania din 2002 si este prezenta in 6 tari din Europa Centrala si de Est. Ozone deruleaza mai multe parteneriate cu producatori importanti din Europa, Asia si SUA si ofera solutii integrate de sanatate. In Romania, produsele sale ocupa pozitii de top pe piata analgezicelor, vitaminelor si antibioticelor.
Puternic implicata in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, compania a dezvoltat mai multe proiecte sociale, dar si programe privind educarea consumatorilor pentru o automedicatie rationala.

 

 

 

 

Shapir Group este o companie de renume in domeniul constructiilor si infrastructurii, precum si un important dezvoltator imobiliar, avand  o experienta remarcabila in domeniul constructiilor industriale marine si al constructiilor civile. Shapir Group are sediul central in Israel si este listat la bursa din Tel Aviv. Shapir Projects Europe, al carei actionar unic este Shapir Group, dezvolta proiecte imobiliare in Ucraina, Serbia si Romania. In Romania, Shapir are doua proiecte rezidentiale, Zephir Park in Sibiu si North Park Residence in Bucuresti.

 

 

 

 

SAS este un operator de transport aerian specializat in zboruri charter cu elicopterul. SAS ofera servicii de turism aerian precum si servicii de interventii medicale de urgenta prin transport aerian.

 

 

 

 

TPA Horwath este una dintre cele mai importante firme de taxe si audit din Austria si Europa Centrala si de Est.
Grupul TPA Horwath are in prezent 11 birouri in patru provincii din Austria si  14 birouri in regiunile cheie din ECE in Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Sediul nostru din Bucuresti acopera tot teritoriul Romaniei. TPA Horwath Romania are 6 parteneri si peste 85 de angajati.

 

 

 

 

 

Unicredit Consumer Financing este subsidiara din Romania a UniCredit Family Financing Bank, banca ce face parte din UniCredit Group, cu specializare in furnizarea de solutii de creditare pentru intreaga familie. Prezenta in Italia, Germania, Bulgaria, Polonia, Rusia si, din anul 2008, in Romania, compania financiara deserveste peste 3.874.000  de clienti persoane fizice

 

 

 

 

Fondată în 1957, WOLF THEISS este una dintre firmele de avocatura de top din Europa Centrala si de Est. Firma este specializata in drept comercial austriac, european si international. In cele 12 birouri Wolf Theiss din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, sunt angajati peste 300 de avocati, care lucreaza pentru societati industriale, comerciale si de servicii locale si internationale, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica cu cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta in domeniul juridic, fiscal si comercial.