Portofoliu

Proiecte

Ziua Portilor Deschise, Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. a organizat “Ziua Portilor Deschise” la fabrica sa din Ploiesti. Ziua Portilor Deschise Bergenbier a reunit oficialitati ale Municipiului Ploiesti, ale Judetului Prahova si reprezentanti ai mass media locala si centrala care, alaturi de publicul larg din Ploiesti, au descoperit culisele producerii berilor din portofoliul Bergenbier S.A. Presage s-a implicat in organizare la nivel de concept si event management si a oferit servicii de media relations.

Lansare parteneriat strategic, A&D Pharma 
Presage a anuntat in media centrala lansarea parteneriatului strategic intre  A&D Pharma si Amgen – prin MagnaPharm, Business Unit apartinand Mediplus.

Respect 18, Bergenbier S.A.

“Respect18” este prima campanie privata din Romania care a luptat impotriva consumului de alcool in randul minorilor prin incercarea de a responsabiliza comerciantii cu privire la vanzarea de bauturi alcoolice adolescentilor sub 18. Lansata de Bergenbier in septembrie 2008 sub sloganul “Noi nu vindem alcool minorilor”, campania a avut un program intensiv de comunicari, actiuni sociale si dialog public menite sa promoveze o atitudine angajata si responsabila in fata acestei probleme de interes public. Studiu de caz .pdf

Demonstreaza ca esti mobilat la mansarda, Mivan Development
Demonstreaza ca esti mobilat la mansarda este un concurs de design interior conceput pentru a gasi cea mai buna idee pentru mobilarea showroom-ului NewTown. Studiu de caz .pdf

Lansarea Zephyr Park Residence, Shapir Group
Presage a orchestrat lansarea Zephyr Park residence, proiectul rezidential al Shapir Group in Sibiu.

Lansare servicii de turism aerian, SAS
Presage a anuntat lansarea serviciilor de turism aerian ale operatorului  SAS. Special Air Services este operator de zboruri charter cu elicopterul.